پاسخ سوال های رایج راجع به سرم ها
اگر راجع به کاربرد سرم های صورت هیچ ایده ای ندارید، شما تنها نیستید! حتی اگر به داشتن سرم های مختلف افتخار می کنید هنوز تضاد هایی در ذهن شما نقش بسته است: اگر سرم آبرسان است چرا همچنان از مرطوب کننده استفاده می کنید؟ تفاوت سرم های چرب با روغن صورت چیست؟ کدام سرم نیازهای پوست شما را برطرف می کند؟ در ادامه به بررسی رایج ترین سوالات راجع به سرم ها می پردازیم:
سرم چیست؟
سرم یک محصول مراقبت از پوست است که بعد از پاک کردن پوست و قبل از مرطوب کننده باید استفاده شود. سرم ها به دلیل داشتن مولکول های بسیار ریز به خوبی در عمق پوست نفوذ می کنند و مقدار زیاد عناصر فعال در سرم مشکلات پوستی نظیر چین و چروک را هدف قرار می دهد و تاثیر بالایی در بهبود آن ها دارد. از آنجا که سرم ها معمولا از مرطوب کننده ها سبک تر هستند اگر بعد از مرطوب کننده استفاده شوند مولکول های سرم توانایی عبور از بافت چرب و سنگین مرطوب کننده را ندارند و تاثیر سرم به حداقل می رسد.
آیا سرم همان مرطوب کننده است؟
جواب این سوال بله و خیر است. سرم ها سرشار از عناصر مرطوب کننده یا آبرسان هستند تا به پوست کمک کنند رطوبت از دست رفته خود را بدست آورد. اما سرم ها به تنهایی مرطوب کننده محسوب نمی شوند چون روغن های صورت و کرم های مرطوب کننده قوی تر هستند و لایه محافظی روی پوست ایجاد می کنند که تمام مواد مغذی را داخل خود نگه می دارد.
چند وقت یک بار باید از سرم ها استفاده کرد؟
این مورد به نوع سرم بستگی دارد اما حداقل روزی یک بار نیاز های پوست را برطرف می کند.
تفاوت سرم و روغن صورت چیست؟
در قدیم سرم ها بر پایه آب بودند، با گسترش روغن های پوست و استفاده عمده از آن ها سرم های بر پایه روغن نیز تولید شدند. سرم های بر پایه آب باید زیر محصولات چرب و کرمی استفاده شوند و با نفوذ به لایه های عمیق پوست را به خوبی تغذیه می کنند. اما سرم های بر پایه روغن باید روی مرطوب کننده زده شوند چون مولکول های بزرگ تری دارند. وظیفه این سرم ها نگه داری رطوبت و مواد مغذی لایه زیرین در طول روز است.
علت قیمت بالای سرم ها چیست؟
عناصر اولیه فعال که به عمق پوست نفوذ می کنند قیمت بسیار بالاتری نسبت به عناصر اولیه محصولات کرمی دارند به همین دلیل معمولا سرم ها قیمت بالایی دارند.
چرا سرم ها زود منقضی می شوند؟
برخی عناصر قوی به کار رفته در سرم ها در تماس با هوا ناپایدار می شوند. برای مثال ویتامین C در گذر زمان اکسید می شود و تاثیر خود را از دست می دهد. سرم ها باید در جای خشک و خنک نگه داری شوند و در مدت 6 ماه تا 1 سال مصرف شوند.
چه سرمی برای پوست شما مناسب است؟
مستعد آکنه
ویتامین C (ساخت کلاژن را افزایش می دهد، پروسه بازسازی پوست را سرعت می بخشد، التهاب را کاهش می دهد)
زینک (سوزش پوست را بهبود می بخشد، تولید چربی پوست را تنظیم می کند)
اسید سالسیلیک (منافذ را باز می کند)
خشک
ویتامین E (آنتی اکسیدان)
نیاسینامید (افزایش انعطاف و حالت ارتجاعی پوست
گلیکولیک اسید (لایه برداری ملایم و روشن کردن تیرگی های پوست
اسید هیالورونیک (حفظ رطوبت پوست)
کدر بودن پوست
آنتی اکسیدان هایی مانند عصاره چای سبز
فرولیک اسید (مبارزه با رادیکالهای آزاد، افزایش تاثیر ضد آفتاب، ترمیم و بازسازی سلول ها در شب)
شما هم می توانید در مورد این بلاگ نظر بدهید