0

سبد خرید شما خالی است!

گالری سنگ
تغییر سلیقه عطری خانم ها در گذر زمان

تغییر سلیقه عطری خانم ها در گذر زمان

در سنین پایین خانم ها جذب نت های شیرین می شوند. رایحه عطر مورد علاقه آن ها معمولا حاوی عصاره وانیل، بوی پاستیل و شیرینی است و به سراغ عطرهایی که این شیرینی را ندارند نمی روند این در حالی است که با بالا رفتن سن این سلیقه تغییر می کند؛ بوهای شیرین به شما سردرد می دهند و به رایحه های خنک، گلی و بوی مشک گرایش پیدا می کنید. اما علت این تغییر سلیقه با گذر زمان چیست؟

عطرهای شیرین و میوه ای نماد انرژی و نشاط و بیانگر زمان یا مکانی خاص هستند، به این دلیل در بین گروه های سنی پایین تر پر طرفدار هستند. این به این معنی نیست که سنین بالاتر از بوی پشمک یا کارامل لذت نمی برند بلکه عطر مورد علاقه هر فرد بیانی از شخصیت و احساسات او است.

یکی از دلایلی که منجر به این تغییر سلیقه می شود ایجاد تغییرات داخلی در سیستم بویایی است. با بالا رفتن سن از تعداد سلول هایی که در سیستم بویایی هر رایحه را شناسایی می کند کاسته می شود و همچنیین تغییرات هورمونی نیز بر این روند تاثیرگذار هستند. کاهش قابلیت بویایی نسبت به قبل باعث می شود که به نت های جدیدی علاقه مند شویم و سلیقه عطری متفاوتی داشته باشیم.

هرچه سن بالا تر می رود احساس ما از قوی بودن بوی عطر تغییر می کند و این حس به اندازه ی گذشته دقیق نخواهد بود، به همین دلیل به عطرهایی با بوی تند تر گرایش پیدا می کنیم و مقدار بیشتری از عطر اسپری می کنیم چون اعتقاد داریم بوی آن به اندازه کافی قوی نیست.

به طور کلی خانم ها در دهه 20 زندگی به بوهای شیرین جذب می شوند، در دهه 30 یا 40 بوهای خنک یا ادویه ای مثل فلفل و مرکبات را ترجیح می دهند و در دهه 50 به بوهای پودری و زنانه مثل لوندر و گل شمعدانی گرایش پیدا می کنند.